• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Speeltenten

Speeltenten staan voor alle jonge kinderen garant voor terugkerend speelplezier en zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Bij SpeeltentXL.be vindt u het meest gevarieerde aanbod met speeltenten met een universeel karakter, maar ook een aanbod dat speciaal op jongens of meisjes is afgestemd. Wij beschikken over een ruime voorraad en leveren snel.

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod aan fantastische speeltenten

Speeltenten met een thema

De speeltenten met een speciaal thema hebben wat extra’s en zijn dan ook zeer populair in het aanbod van SpeeltentXL.be. Er zijn allerlei verschillende soorten thema’s beschikbaar, variërend van kastelen tot ridderzalen en van brandweertenten tot piratenschepen. Zo kunt u bij uw keuze voor een van de speeltenten rekening houden met de belevingswereld van uw kind. Er zijn bijvoorbeeld ook Disney speeltenten die een thema hebben dat gebaseerd is op een bekend sprookje of film en als uw kind bijvoorbeeld fan is van Cars, Frozen of Minnie Mouse dan kunt u een speeltent met dat thema uitzoeken. Een echte klassieker onder de speeltenten is uiteraard de wigwam. Wij hebben de wigwam in vele variaties beschikbaar, zodat ook hiervoor weer geldt dat u met bepaalde wensen rekening kunt houden.

Speeltenten met extra eigenschappen

Als u ons aanbod bekijkt, dan ziet u in een oogopslag al dat er enorm veel variatie wordt geboden. Naast de vele speeltenten met een bepaald thema hebben wij ook speeltentjes beschikbaar die over extra eigenschappen beschikken. Dat kan bijvoorbeeld een tunnel zijn die twee tentdelen met elkaar verbindt of een kruiptunnel die toegang biedt tot de tent. Ook bieden wij de gelegenheid om een keuze te maken uit een van de speeltenten die tegelijk ook als ballenbak gebruikt kan worden. Die keuze kan overigens ook nog altijd later worden gemaakt, want u kunt bij ons ballen voor de speeltent los bestellen. SpeeltentXL.be beschikt over een eigen magazijn met een ruime voorraad en wij bieden de speeltenten aan met volledige garantie en honderd dagen op zicht. U kunt de levering van uw bestelling dan ook snel verwachten, maar wij bieden tevens de gelegenheid om u de afleverdatum te laten bepalen. Vanaf een bepaald bestelbedrag brengen wij voor het bezorgen van speeltenten geen verzendkosten in rekening. 

© 2024 SpeeltentXL.be is onderdeel van XLShop