• Voor 16:45u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 29,95
  • Volledige garantie

Speeltent Kasteel

De ideale speeltent kasteel voor uw zoon of dochter vindt u in het aanbod van SpeeltentXL.be. Wij bieden u een leuk en gevarieerd assortiment om een keuze te maken voor een speeltent kasteel. U profiteert van onze klantgerichte service en van onze scherpe prijzen. Levering kan al binnen een dag plaatsvinden dankzij de ruime voorraad in ons magazijn.

Onze services

  • Voor 16:45u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Het perfecte cadeau voor stoere ridders

Speeltent kasteel voor stoere ridders en schattige prinsesjes

Een speeltent kasteel in is verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, waarbij er onderscheid wordt gemaakt tussen de kasteeltenten voor jongens en voor meisjes. Uw zoon vindt het bijvoorbeeld fantastisch om een stoere ridder te spelen en het ridderkasteel te verdedigen tegen gevaar van buitenaf. Uw dochter zal zich eerder als een prinses willen voelen en kan zich natuurlijk ook zo gedragen in haar eigen speeltent kasteel met een prinsessenthema. Er kan zelf de keuze worden gemaakt voor een echt prinsessentpaleis of een toren voor de prinses, waar zij kan wachten tot de prins haar komt bevrijden. Zo zijn er allerlei modellen beschikbaar in het aanbod van SpeeltentXL.be. Dat maakt het voor u weer gemakkelijker om met verschillende wensen rekening te houden. Zo is het onder meer mogelijk met de hoogte en met de overige afmetingen in de breedte en lengte rekening te houden.

Speeltent kasteel voor kinderen vanaf 2 jaar

Een speeltent kasteel is al geschikt voor kinderen die de leeftijd van 2 jaar hebben bereikt, maar blijft ook leuk als uw zoon of dochter wat ouder is en bijvoorbeeld al 3, 4 of 5 jaar is geweest. In de speeltent kasteel kunnen de meest spannende avonturen beleefd. Uw kind kan zich prima alleen vermaken met een kasteeltent, maar het is natuurlijk ook leuk om samen met andere kindjes avonturen te beleven. Om de avonturen nog echter te maken, kunt u ook overwegen om een ridderset of een prinsessenoutfit te bestellen bij het kopen van een speeltent kasteel. U hoeft nooit lang te wachten op de levering, want doorgaans zijn alle kasteel speeltenten vanuit voorraad te leveren. De bezorging kan in dat geval al binnen een dag plaatsvinden. Indien de speeltent kasteel niet op voorraad is, dan staat de levertijd er duidelijk bij vermeld. 

Contact

SpeeltentXL.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031-541-870158
Contact
Facebook

© 2022 SpeeltentXL.be is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord