• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Tipi tent kind

Een speeltent in de vorm van een tipi is natuurlijk geweldig voor de kinderkamer, woonkamer of om buiten te gebruiken. Bij ons kunt u op uw gemak een keuze maken.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Ruim aanbod met tipi tenten

Een tipi tent kind is uiteraard gebaseerd op de authentieke tenten, zoals deze vroeger door indianen werden gebruikt om te wonen. Er zijn verschillende kenmerken van toepassing op deze originele tipitenten. Deze zijn terug te zien in onze speeltent modellen. Op basis van de originele kenmerken zijn de huidige modellen, speciaal voor kinderen, vormgegeven. Het leuke hiervan is dat de speeltenten mini look-a-likes geworden zijn. Een van de unieke kenmerken is dat de tent als het ware kegelvormig is en qua vorm overeenkomt met de authentieke wigwam. Het verschil tussen een wigwam en een tipi is het materiaal waarmee de tent bedekt wordt. Dit is natuurlijk niet van toepassing bij de tipi tenten voor kinderen. Die zijn bijvoorbeeld van canvasstof gemaakt en is met de tentstokken eenvoudig op te bouwen. Dat kan zowel binnen als buiten, zodat uw kind er het hele jaar door plezier aan beleefd.

Diverse modellen

Bij uw keuze voor het kopen van een tipi tent kind voor de kinderkamer of om ergens anders op te zetten, kunt u rekening houden met een aantal aspecten. Bijvoorbeeld met de afmetingen, maar ook met de kleur en eventuele prints. Er zijn namelijk verschillende tipi tenten met specifieke thema’s, zoals een cowboythema of indianenthema. De uitvoeringen in ons aanbod zijn wat dat betreft zeer divers, zodat u altijd de ideale tipi tent voor uw kind kunt bestellen. Als er weinig ruimte in huis is en een tuin ontbreekt, dan kan het bijvoorbeeld handig zijn om een tipi tent kind met beperkte afmetingen te bestellen. Wat dat betreft zijn er namelijk meerdere opties mogelijk. Om u voldoende keuze te kunnen bieden, hebben wij tipi tenten van diverse merken in ons assortiment opgenomen. Bekende maar ook minder bekende merken sieren ons aanbod. Te denken valt aan Bandits & Angels, Vilac, Kidkraft en Little Dutch. Stuk voor stuk merken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. In totaal hebben wij een aanbod met meer dan 25 verschillende modellen. Zo bent u ervan verzekerd altijd wel een passende tipi tent voor uw kind te vinden.

Online bestellen

Nadat u een keuze gemaakt heeft, kunt u de bestelling plaatsen. Dit kan eenvoudig en snel in onze online shop. U klikt bij het gewenste product op de winkelwagen en kunt vervolgens het bestelproces doorgelopen. Gedurende het bestelproces ziet u gelijk wanneer u de tipi tent kind geleverd krijgt. Dat kan al binnen een dag zijn, maar u kunt ook een andere afleverdatum doorgeven. Handig want daardoor kunt u zelf bepalen wanneer u de beschikking heeft over de tip tent.

© 2024 SpeeltentXL.be is onderdeel van XLShop