• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Ballen voor ballenbak

Ballen voor ballenbak? Bij SpeeltentXL.be bieden wij u de beste keuze tussen complete speeltenten met ballen en de mogelijkheid om ballen voor de ballenbak apart te bestellen. U kunt zoveel ballen bestellen als u wilt en wij zorgen voor een snelle levering. Doordat wij uit voorraad leveren kan dat al binnen 1 dag! Of kies naar wens zelf een afleverdatum.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Vul jouw speeltent met vrolijke ballen voor nog meer speelplezier

Ballen voor ballenbak in vrolijke kleuren

Ballen voor een ballenbak of voor een speeltent maken speeltijd voor de kinderen tot een fantastisch feestje. Dat is dan ook een goede reden om de keuze te maken voor speelballen in vrolijke kleuren, zodat er nog meer plezier wordt beleefd door uw kind en eventuele vriendjes of vriendinnetjes. Samen met de ballen in de ballenbak spelen, zorgt natuurlijk wel voor dubbele pret en er kunnen nooit genoeg ballen zijn. Bij SpeeltentXL.be krijgt u de gelegenheid om uit verschillende opties een keuze te maken. Zo zijn er ballenbakballen in een combinatie van kleuren verkrijgbaar of in een kleur met twee tinten. Ook het aantal speelballen voor de ballenbak varieert, want wij bieden u daarin onder meer de keuze om voor 100, 200 of 300 ballen te kiezen.

Speeltent met ballen voor ballenbak

De ballen voor de ballenbak die u in ons aanbod kunt vinden, zijn bij uitstek geschikt om te combineren met een speeltent. Zo wordt dubbel plezier geboden, want de speeltent kan met de ballen omgetoverd worden tot een echte ballenbak. De speelballen kunnen overigens niet alleen binnen, maar ook buiten worden gebruikt om mee te spelen. Wij leveren de ballen voor de speeltent of ballenbak kant-en-klaar aan in een net en de speelballen zijn direct geschikt voor gebruik. De doorsnede van iedere bal is groot genoeg om zelfs de allerkleinsten veilig mee te laten spelen en het materiaal bestaat uit kunststof. U kunt met uw voorkeur voor een kleur en aantal ballenbakballen rekening houden en een keuze maken uit het aanbod. Doorgaans zijn de ballen voor de ballenbak of speeltent bij ons vanuit voorraad leverbaar, zodat u de bestelling snel kunt verwachten. Dat kan al binnen een dag zijn, maar u kunt ook zelf een afleverdatum bepalen als dat beter schikt. 

© 2023 SpeeltentXL.be is onderdeel van XLShop