• Voor 16:45u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 29,95
  • Volledige garantie

Speeltentje

U zoekt een leuk speeltentje voor uw kind? SpeeltentXL.be presenteert u graag het grootste en meest gevarieerde aanbod met speeltenten voor kinderen vanaf een leeftijd van 2 jaar. U kunt de keuze maken voor een speeltentje met thema, ballenbak of tunnel voor de scherpste prijs. Wij beschikken over een magazijn met voorraad. Levering kan al binnen 1 dag!

Onze services

  • Voor 16:45u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Een mooie speeltent geschikt voor iedereen

Speeltentje voor vele uren speelplezier

Een speeltentje voor jonge kinderen is een van de vormen van speelgoed die steeds weer terugkerend plezier biedt. Dat is dan ook meteen een van de grote voordelen en maakt dat het een uitstekende keuze is als u besluit om een speeltentje voor uw kind te kopen. Dat er sprake is van steeds terugkerend plezier komt uiteraard doordat uw kind met het tentje een eigen plekje heeft, waar het zich terug kan trekken om in een fantasiewereld te stappen en de leukste avonturen te beleven. Of om een rustige speelplek te hebben om met knuffels, poppen of autotootjes te spelen. De pret wordt dubbel zo groot als er ook vriendjes of vriendinnetjes op bezoek komen in het speeltentje of als er broertjes of zusjes zijn die ook graag mee willen spelen.

Speeltentje voor jongens en meisjes

Elk speeltentje in ons aanbod is geschikt voor kinderen in de leeftijd vanaf 2 jaar, maar er zijn uiteraard speeltenten die leuker zijn voor jongens en tenten die leuker zijn voor meisjes. Het een sluit het ander echter niet uit en bovendien hebben wij ook universele modellen in ons assortiment beschikbaar. Dat is weer handig als er een zoon en een dochter tot uw gezin behoort en beide kinderen met de speeltent gaan spelen. Voor de kleine meiden hebben wij onder meer een leuk en gevarieerd aanbod met kasteeltentjes, prinsessententen en speeltentjes met een sprookje of film van Disney als thema. Dat laatste geldt overigens ook voor jongens en voor deze groep zijn er ook nog speciale tentjes om in te spelen, zoals een echte brandweerkazerne of een piratenschip. U kunt ook kijken of u de voorkeur geeft aan een speeltentje met bijvoorbeeld een tunnel of met de mogelijkheid om er een ballenbak van te maken. 

Contact

SpeeltentXL.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031-541-870158
Contact
Facebook

© 2022 SpeeltentXL.be is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord