• Voor 16:45u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 29,95
  • Volledige garantie

Speeltent met ballen

Een speeltent met ballen geeft kinderen dubbel zoveel plezier. SpeeltentXL.be heeft de leukste speeltenten met ballen beschikbaar in het assortiment en biedt ook nog eens een ruime keuze uit modellen en kleuren. Ontdekt u het aanbod maar eens en vergelijk de tenten op uw gemak. Wij zorgen altijd voor een snelle levering vanuit onze ruime voorraad.

Onze services

  • Voor 16:45u besteld, maandag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 29,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Gezellige tent met super veel speelmogelijkheden

Speeltent met ballen voor dubbel plezier

Een speeltent met ballen staat garant voor dubbel plezier. Uw kind heeft niet alleen een geweldige tent om in te spelen en avonturen te beleven, maar kan nog eens veel pret beleven aan alle ballen. Zo kan de kindertent in een handomdraai worden omgetoverd tot een echte ballenbak en zo is het weer een complete speeltent. Er kan binnen en buiten plezier mee worden beleefd, want de speeltent met ballen is niet alleen in huis te gebruiken, maar kan ook in de tuin worden geplaatst. Het dubbele plezier is natuurlijk gegarandeerd, want ook zonder de ballen is het geweldig om met een speeltent te spelen. U kunt bij het maken van een keuze er rekening mee houden of de speeltent met ballen voor een jongen of een meisje is bestemd. Als u een dochter heeft, dan is het wellicht een goed idee om een roze speeltent met ballen te kopen.

Speeltent met 100 ballen

Een speeltent met ballen biedt uw kind alle gelegenheid om alleen of samen met andere kindjes plezier te beleven. Nu is het natuurlijk wel zo dat hoe meer ballen er zijn des te meer vreugde er zal zijn. In ons assortiment kunt u dan ook een speeltent vinden die speelplezier biedt met 100 ballen. Praktisch gezien is het natuurlijk handig als er zich een hor voor de opening bevindt, want dan kunnen de ballen niet spontaan door de deur buiten de speeltent verdwijnen. Daar hebben de speelgoedmerken die speeltenten met ballen op de markt brengen dan ook zeker rekening mee gehouden. Wist u dat wij ook de gelegenheid bieden om een speeltent uit het aanbod naar keuze aan te schaffen en dat u 100 ballen los in een net mee kunt bestellen?

Contact

SpeeltentXL.be
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0031-541-870158
Contact
Facebook

© 2022 SpeeltentXL.be is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord